[HELP] USB burning tool stuck at 4%

TX3 Mini, X96 Mini, W95 to name a few...
Post Reply
hungragezone
Posts: 5
Joined: Tue May 21, 2019 11:27 am
Has thanked: 1 time

#1

Hello guys, i flashed ATVX v2ff to my TX3 mini box, it's okay at the 1st time, rom works
But when i tried to go to TWRPP by doing this: put TWRP zip file on sdcard, put sdcard on box, go to OTA app and choose TWRP zip.
The box restart and the image of an android show updating, after that it show an android with red x, the update stuck there
I tried to pull out the sdcard and the power cable, after that my box didn't boot up, nothing show up, only red light from spdif box

I tried to flash ATVX rom again using usb burning tool 2.1.7
but it always stuck at 4% dowload UBOOT and then error message: "[0x10303004]Romcode/Switch status/Identify/Error result"
What can i do now :(

Image
User avatar
em3ka
Moderator
Posts: 1983
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 138 times
Been thanked: 406 times

#2

You have to open the box and short pins to erase NAND chip, to be able to flash again the FW.

Image

https://forum.freaktab.com/forum/tv-pla ... post713862
hungragezone
Posts: 5
Joined: Tue May 21, 2019 11:27 am
Has thanked: 1 time

#3

em3ka wrote: Tue May 21, 2019 2:32 pm You have to open the box and short pins to erase NAND chip, to be able to flash again the FW.

Image

https://forum.freaktab.com/forum/tv-pla ... post713862
i dont know why, my box now can't be detected in UBT anymore, only spdif port with red light..
User avatar
em3ka
Moderator
Posts: 1983
Joined: Sun Jul 15, 2018 11:43 am
Has thanked: 138 times
Been thanked: 406 times

#4

hungragezone wrote: Wed May 22, 2019 2:11 pm my box now can't be detected in UBT anymore
Start burning tool, while connected with usb cable to box, short pins on NAND chip and you shold get Connect succes message...
Post Reply